Gezondheidsadvies voor uw pup

Geef het eerste bezoek aan de dierenarts een positieve draai

Doorgaans gaat u voor ’t eerst met uw pup naar de dierenarts als uw puppy 9 weken oud is. Het is dan tijd voor de Parvo/Weil/kennelhoest. Lees hoe u dit bezoek een positieve draai kunt geven.

Neem voor het eerste bezoek aan de dierenarts de tijd om de pup zelf naar binnen te laten lopen en even rustig rond te laten snuffelen. Het is een volkomen nieuwe omgeving voor de pup, met veel rare geurtjes, vreemde mensen, etcetera. Tijdens het eerste consult nemen dierenarts en assistente meestal ruim de tijd om alles uit te leggen en de pup goed te onderzoeken. Er wordt alles aan gedaan om het tot een positieve ervaring voor de pup te maken.

Door geregeld even bij de dierenarts binnen te lopen met uw pup, bouwt deze een positieve associatie op met de kliniek, wat wil zeggen: hij wil graag naar binnen! En dat is prettig voor de rest van z’n leven. Want het zal in de toekomst niet altijd even prettig zijn bij de dierenarts… en dan is het wel fijn als uw hond toch gewoon meeloopt de kliniek in. Al is het maar omdat hij weet dat hij een koekje krijgt.

Tijd voor de vaccinatie!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.