skip to Main Content

Gezondheidsadvies voor uw pup

Geef het eerste bezoek aan de dierenarts een positieve draai

Doorgaans gaat u voor ’t eerst met uw pup naar de dierenarts als uw puppy 9 weken oud is. Het is dan tijd voor de Parvo/Weil/kennelhoest. Lees hoe u dit bezoek een positieve draai kunt geven.

Neem voor het eerste bezoek aan de dierenarts de tijd om de pup zelf naar binnen te laten lopen en even rustig rond te laten snuffelen. Het is een volkomen nieuwe omgeving voor de pup, met veel rare geurtjes, vreemde mensen, etcetera. Tijdens het eerste consult nemen dierenarts en assistente meestal ruim de tijd om alles uit te leggen en de pup goed te onderzoeken. Er wordt alles aan gedaan om het tot een positieve ervaring voor de pup te maken.

Door geregeld even bij de dierenarts binnen te lopen met uw pup, bouwt deze een positieve associatie op met de kliniek, wat wil zeggen: hij wil graag naar binnen! En dat is prettig voor de rest van z’n leven. Want het zal in de toekomst niet altijd even prettig zijn bij de dierenarts… en dan is het wel fijn als uw hond toch gewoon meeloopt de kliniek in. Al is het maar omdat hij weet dat hij een koekje krijgt.

Tijd voor de vaccinatie!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan