skip to Main Content

Gezonde honden leven langer!

Doe regelmatig een check up bij de dierenarts

Onderzoek wijst uit dat onze huisdieren in Nederland steeds langer leven. Dat komt onder andere doordat de diergeneeskunde volop in ontwikkeling is.

Uw hond maakt vaak deel uit van het gezin. Daar wilt u goed voor kunnen zorgen. Naast goede voeding, regelmatige beweging, is het verstandig om regelmatig een check up bij de dierenarts te laten doen. Zo blijft uw hond gezond. En onderzoek wijst uit dat gezonde honden steeds langer leven. Daar beleeft u dan weer langer plezier van!

De diergeneeskunde ontwikkeld zich volop. Tegenwoordig kunnen dierenartsen veel meer ziektes een aandoeningen genezen dan tien jaar geleden. Dat is natuurlijk geweldig. De kosten kunnen echter wel fors oplopen. Een uitgebreide operatie of (chronische) medicatie kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Daar staat niet iedereen bij stil! Natuurlijk kunt u uw spaarpot aanspreken. Maar wat als u die niet heeft op het moment dat u deze nodig heeft? Een huisdierenverzekering biedt een uitkomst. Voor een vast bedrag bent u dan verzekerd tegen de (meeste) kosten van de dierenarts.

Petplan biedt 3 verschillende pakketten: BASIS, PLUS en TOTAAL Pakket en 3 aanvullende verzekeringen. Klik hier voor meer informatie over de vergoedingen per pakket. 

Gezonde honden leven langer
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan