skip to Main Content

Gezond bewegen

Breid beetje bij beetje de activiteiten met uw hond uit.

Gefeliciteerd! Uw hond is 1 jaar en dus pup af! Binnenkort kunt u beetje bij beetje de activiteiten met uw hond uitbreiden. Er zijn mogelijkheden genoeg voor uw hond om lekker te bewegen. 

Vanaf 12 a 14 maanden kunt u de activiteiten met uw hond verder uitbreiden. Een goed moment om eens te kijken wat er zoal mogelijk is om lekker in beweging te blijven met uw hond.

Behendigheid: Denk aan een springparcours in de paardensport, maar dan op hondenniveau. Uw hond legt een parcours met hindernissen af in zo kort mogelijke tijd. U rent mee om hem aan te sturen. Deze sport is geschikt voor honden van alle formaten, al zullen sommige rassen wat meer talent hebben dan andere..

Doggydancing:  Samen met uw hond doet u oefeningen op muziek. U leert uw hond allerlei leuke trucs op een ontspannen manier. Ideaal om de band met uw hond te versterken. Ook voor alle rassen geschikt.

Jachttraining: Samen met uw hond lekker bezig zijn in de natuur, uw hond zoekt wild/dummies en apporteert deze. Met deze training wordt het jachtinstinct van uw hond ontwikkeld. Uiteraard is het ene ras hiervoor wel meer geschikt dan het andere, maar het plezier en de samenwerking tussen baas en hond staan altijd voorop.

Flyball: Een echte teamsport voor honden! Het is een soort estafetterace met hindernissen. De honden uit één team rennen om de beurt en moeten halverwege een bal te pakken krijgen uit het flyball-apparaat.

Dit zijn de meest bekende hondensporten. Deze sporten kennen ook wedstrijden en kampioenschappen, dus er valt eer aan te behalen voor de fanatieke honden en baasjes.

Gezond bewegen met uw hond
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan