skip to Main Content

Gezelschapsdier

Katten genieten van gezelschap

Wanneer u een binnenkat heeft dan wordt er vaak aangeraden om meerdere katten in huis te nemen. De mogelijkheid dat de katten elkaar niet mogen is dan wel aanwezig.

Dit gebeurt vooral wanneer de katten volwassen zijn en ruzie gaan maken over kattenspeeltjes, krabpalen en de kattenbak in een kleine te delen ruimte. Dit kan grotendeels voorkomen worden door voldoende voorzieningen aan de kat te bieden en het aantal katten af te stemmen op de grootte van de woning.

Contact met mensen in ook zeer belangrijk. De ene kat heeft hier meer behoefte aan dan de andere kat. Dit kunt u het beste aan de kat zelf overlaten en uw aandacht niet aan de kat opdringen.

Kat gezelschapsdier
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan