skip to Main Content

Geheugenspelletjes voor de pup

Train op een speelse wijze het geheugen van uw pup

Pups zijn dol op spelletjes. Probeer op een speelse wijze eens het geheugen van uw pup te trainen.

Het is leuk om ook aandacht te besteden aan geheugentraining van uw pup. Geef hem speelgoed dat hem aan het denken zet. Probeer bijvoorbeeld een Kong, een sterk rubber speeltje waarin u voer kunt verstoppen.

Ook kunt u op een speelse manier kleine oefeningen laten uitvoeren, zoals apporteren. Dat zorgt ervoor dat de pup aan het denken wordt gezet! Gooi bijvoorbeeld een speeltje weg en laat de pup het ophalen voor u.

Geheugenspelletjes voor de pup

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan