skip to Main Content

 

Een grasparkiet aanschaffen

Lees waar u op moet letten

Grasparkieten zijn een leuk en vrolijk gezelschap. En ze zijn goed tam te maken. Overweegt u om er eentje aan te schaffen? Besef dan wel dat deze dieren in de natuur in grote groepen leven. En dat ze vrij lang leven.

De grasparkiet komt oorspronkelijk uit Australië waar hij in grote groepen leeft. U kunt daarom het beste twee of meer parkieten nemen. Wilt u toch liever één parkiet? Dan moet u er wel rekening mee houden dat deze veel aandacht van u nodig heeft.

Als u kiest voor een mannetje en een vrouwtje wil dit niet zeggen dat dit meteen soepel verloopt. In de natuur kiezen parkieten ook zelf hun partner en blijven bovendien hun leven lang samen. Ook kunt u de parkiet natuurlijk met andere vogels in een volière plaatsen.

Daarnaast is het handig om te weten dat grasparkieten wel 15 tot 20 jaar oud kunnen worden! Mits u ze goed verzorgt, natuurlijk.

aanschaf grasparkiet

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan