skip to Main Content

De laatste puppy-enting: de cocktailenting

Uw pup is bijna beschermd voor het eerste levensjaar

Uw pup is nu 12 weken oud en het is tijd voor de 3e en laatste puppy-enting. Dit is de zogenaamde cocktailenting. Is uw pup nu voldoende beschermd?

De cocktailenting 
Deze zogenaamde cocktailenting beschermt tegen: hondenziekte, parvo, leptospirose (Weil) en HCC (besmettelijke leverziekte). Na deze enting is uw pup optimaal beschermd voor z’n eerste levensjaar.

Hondsdolheid pup
Heeft u plannen om het komende jaar naar het buitenland te gaan met uw hond, dan is het verstandig om nu ook tegen rabiës (hondsdolheid) te laten enten. Deze enting is verplicht als u met uw hond de grens over gaat. De enting mag gegeven worden vanaf 3 maanden leeftijd en is dan 3 jaar geldig. Let er in dit geval ook op dat u een geldig Europees dierenpaspoort heeft. Uw dierenarts kan dit voor u nakijken.

De laatste puppy-enting: de cocktailenting

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan