skip to Main Content

Chip registeren

Waarom is het belangrijk om de chip te registreren?

Wanneer uw konijn gechipt is, moet u de chip laten registreren. Waarom is dat eigenlijk nodig?

Het is belangrijk om de chip te registreren. Iedere chip bevat een eigen code. De code wordt niet automatisch geregistreerd. Sommige dierenartsen geven als service de registratie door aan de databank maar meestal krijgt u formulieren mee om dit zelf in orde te kunnen maken. Wanneer de chip geregistreerd is kan uw huisdier weer thuisgebracht worden als hij gevonden is na een ontsnapping.

Er zijn verschillende databanken waar u de chip kunt registreren. Petlook en NDG zijn bekende databanken. Vergeet bij een verhuizing of een andere wijziging niet om de databank te informeren.

Chip registreren

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan