Menu

Top 10 konijnennamen

Leestijd: 3 minuten

Er zijn populaire konijnennamen, verrassende en niet veel voorkomende konijnennamen. Maar welke naam geef jij je nieuwe konijn? Ben je de enige die bepaald, dan is het natuurlijk een stuk makkelijker om een keus te maken. Moet het hele gezin het over de naam eens zijn dan wordt er misschien nog wel gediscussieerd. Hopelijk biedt onze top 10 konijnennamen lijst uitkomst.

De lijst met konijnennamen is gebaseerd op bij Petplan verzekerde konijnen.

geheugen konijn

Konijnennaam van het jaar

Zoveel soorten, maten en ook namen. Het maakt het kiezen van een naam er niet makkelijker op. Al jaren is de populairste konijnennaam consistent. Dit jaar is er toch een nieuwe winnaar.
Op de eerste plaatst staat: Balou

Top 10 konijnennamen 2018

 1. Balou
 2. Snuffie
 3. Olaf
 4. Bobbi
 5. Stacey
 6. Flappie
 7. Yuki
 8. Jay
 9. Mickey
 10. Marcia

Top 10 konijnennamen 2017

 1. Snuffie
 2. Stampertje
 3. Blacky
 4. Bo
 5. Dino
 6. Jack
 7. Joppe
 8. Lotje
 9. Lucky
 10. Nijntje

Luna voor derde jaar op rij de populairste naam

Elk jaar stelt het SVB een lijst met populairste kindernamen op. Wij deden ook onderzoek onder onze Petplan baasjes en konden enkele leuke feiten ontdekken.
Lees persbericht

Een konijnenverzekering, voor onverwachtse medische kosten

Ben je eruit met de naam, dan gaat het zorgen pas echt beginnen. Heb je al een konijn? Laat ze dan langzaam aan elkaar wennen. Natuurlijk zorg je voor voldoende hooi en een schoon hok om bijvoorbeeld myiasis bij je konijn te voorkomen. En ondanks je goede zorgen kan het gebeuren dat je konijn onverwachts ziek wordt. Waardoor hij voor behandeling naar de dierenarts moet. Kosten hiervan kunnen helaas hoog oplopen. Wil je geen extra zorgen in onzekere tijden? Denk dan eens aan een konijnenverzekering.

Konijn verzekeren?

Voorkom hoge zorgkosten met een konijnenverzekering.

Andere interessante artikelen voor jou