skip to Main Content

Brandwonden kat

Petplan EHBO – Wat te doen bij brandwonden

Katten kruipen vaak overal langs en passen niet altijd goed op. Uw kat kan langs een brandende kaars lopen, zich verbranden aan de kookplaat of bijvoorbeeld stoten tegen een kop thee of koffie. Hierdoor kan hij brandwonden oplopen.

Wat te doen bij brandwonden?

Het belangrijkste is om eerst de brandwond minimaal 10 minuten te koelen met stromend water. Bij ernstige brandwonden gaat u na het koelen onder stromend water direct naar de dierenarts. U kunt de brandwond afdekken met een steriel verband of een schone vochtige doek. Het is belangrijk dat het doek niet aan de huid blijft plakken.

Brandwonden kat

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan